Feedback

Vrem sa traim ca-n Occident. Multi dintre dvs vin si ne spun asta. Stim. Ar fi anormal sa ne dorim sa traim ca in Africa. Va inteleg foarte bine si in fiecare zi ma gandesc cum pot sa va ajut in acest sens. Si fac! Cat pot.

Cu pasi mai mari sau mai mici am reusit sa facem macar pentru unii dintre dumneavoastra acest lucru. Apa curenta, canalizare, drum modernizat. Mai avem (mai e) insa mult de lucru.

Pentru unii, din pacate datorita modului haotic in care s-au construit gospodariile, nu vom reusi mare lucru. Ne-am bucura insa daca ati intelege, dvs, cei privilegiati, ca toate aceste investitii facute de noi, trebuiesc intretinute de dumneavoasta.

Asa cum platesti curentul electric, telefonul, cablu, internetul, asa trebuie platita si apa, canalul si salubritatea. Daca dvs nu le intretineti aceste servicii nu vor mai functiona. Daca dvs. nu platiti, ii vitregiti si pe altii care ar trebui sa beneficieze de aceste servicii. Stiu, toti vrem sa traim ca-n Occident, dar nu uitati ca tot acest confort, SE PLATESTE!!!